Kaustitie 5, 69600 Kaustinen
040 702 5636
sasu@ural.fi

URAL Ranger

Suomen Sivuvaunu oy

URAL Ranger on seikkailupyörien kuningas.

Tässä mallissa on ainekset valmiina suureen seikkailuun. Kattava varustelu ja 2WD sivuvaunu veto. Heidenau K37 maastorenkaat toimivat maantiellä suuren tasaisen palakuvionsa ansiosta miellyttävästi, mutta kun poistutaan päällysteeltä ovat ne kotonaan. Tällä pyörällä hallitset kaikki tilanteet, maastot ja sääolosuhteet. Vaunuvedon 100% lukko takaa uskomattoman etenemiskyvyn maastossa.

URAL Ranger on 2WD eli vetävällä sivuvaununpyörällä. Suojaraudat lokasuojissa ja ulkosyrjän sylinterille. Takajalkatapit ja kädensijat matkustajalle. Varapyörä jonka päällä matkatavarateline. Jousitettu kuljettajan istuin. Tankissa luukullinen säilytyslokero ja polvikumet. Säädettävä hakuvalo sivuvaunussa. Kenttälapio. Jerrykannu. Sivuvaunun sähkösarja USB latauspistokkeilla. Kuljettajan jalkojen viimasuojat tankin molemmin puolin. Vaunun peite Cordura kangasta. 19 tuuman Heidenau K37 maastorenkaat. Tarjolla kolme eri värivaihtoehtoa.

Asphalt. “Wehrmacht” matta harmaa. Vanteet, iskuinvaimentimet ja yksityiskohdat mustat.
Olive green. Matta vihree. Vanteet, iskuinvaimentimet ja yksityiskohdat mustat.
Sand camo sahara. Matta. Vaalee beige ja kahta eri ruskeaa naamiokuviona. Vanteet, iskuinvaimentimet ja yksityiskohdat mustat.

URAL Ranger on koko malliston myydyin pyörä – eikä syyttä. URAL on seikkailua varten rakennettu.

URAL Ranger
Alv 24% myyntihinta 19592€ + autovero 5151,51€ = kokonaishinta 24743,51€ + tk 600€