Kaustitie 5, 69600 Kaustinen
040 702 5636
sasu@ural.fi

Ural Classic

Suomen Sivuvaunu oy

URAL Classic on Retro mallin seuraaja. Pyörässä on 18 tuuman vanteet ja Heidenau K28 katurenkaat. Sivuvaunun runko hieman leveämpi ja matalampi URAL cT tapaan.

Muissa malleissa vakiona olevan keinukeulan sijaan URAL Classic käyttää Marzocchin teleskooppihaarukkaa, joka on parhaimmillaan päällystetyllä tiellä ajettaessa. Teleskoopit antavat lisäpehmeyttä matkaajoon, mutta eivät ole maastossa kotonaan. Malli huokuu menneiden aikojen tunnelmaa ja tarjoaa nautiskelijoille parasta mahdollista matkatekoa.

URAL Classic on 1WD eli ilman vetävää sivuvaunupyörää. Pyörässä on vakiona perustason varustelu. 2/3 istuin ja suojarauta ulkosyrjän sylinterille. Vaunun peite keinonahkaa. Tarjolla kolme klassisen tyylikästä värivaihtoehtoa.

Musta kiiltävä ja tupla pinstripe raidat. The Klassikko. Vanteet, iskuinvaimentimet ja yksityiskohdat kromi/rosteri/hopea.
Burgundy metali. Viininpunainen kiiltävä. Tupla pinstripe raidat. Vanteet, iskuinvaimentimet ja yksityiskohdat kromi/rosteri/hopea.
Poppy, eli kiiltävä puna/valkoinen 2 värimaalaus, vintage tyyli. Vanteet, iskuinvaimentimet ja yksityiskohdat kromi/rosteri/hopea.

URAL Classic
Alv 24% myyntihinta 16635,51€ + autovero 4363,49€ = kokonaishinta 20999€ + toimituskulut 500€

Kuvan pyörään on asennettu seuraavat lisävarusteet: Kromi tavarateline sivuvaunun tavaratilan kannessa sekä takalokasuojassa, kromiset suojaraudat sivuvaunussa, tuulilasi sivuvaunussa.