Kaustitie 5, 69600 Kaustinen
040 702 5636
sasu@ural.fi

URAL cT

Suomen Sivuvaunu oy

URAL cT on ketterä kaupunkipyörä joka on kehitetty aloittelijoille sopivaksi sivuvaunumoottoripyöräksi. Se on erityisen helppo ajaa ja hallita eri tilanteissa.

Muutokset verrattuna muihin malleihin ovat suhteellisen pieniä, mutta yhdistettynä ne muodostavat uuden kokonaisuuden. Pyörä on aavistuksen matalampi ja kevyempi kuin muut URAL-mallit. Sivuvaunun runko on myös matalampi ja leveämpi. Siinä on hieman pienemmät 18 tuuman vanteet, joissa on vakiona parhaat sivuvaunukäyttöön tehdyt katurenkaat – Heidenau K28. 

Lopputuloksena URAL cT on kaupunkiliikenteessä parempi ajettava kuin mikään muu URAL-malli. Vaikka pyörä on aloittelijoille suunnattu, kokeneetkin kujettajat voivat nauttia sen tarjoamista erityisistä ominaisuuksista. URAL cT “CityTour” on ihanteellinen malli jokapäiväiseen käyttöön, viikonloppumatkoille tai ostoksille supermarketissa. 

URAL cT on 1WD eli ilman vetävää sivuvaunupyörää. Pyörässä on vakiona perustason varustelu. 2/3 istuin. Suojaraudat lokasuojissa ja ulkosyrjän sylinterille. Vaunun peite keinonahkaa. Tarjolla kolme eri värivaihtoehtoa.

Outback Orange. “Aussie” oranssi satiini. Vanteet, iskuinvaimentimet ja yksityiskohdat mustat.
Musta/harmaa. 2 väri mattamaalaus. Vanteet, iskuinvaimentimet ja yksityiskohdat mustat.
Ultramarinblue. Kiiltavä ja todella, todella sininen. Vanteet, iskuinvaimentimet ja yksityiskohdat mustat.

URAL cT
Alv 24% myyntihinta 17558,40€ + autovero 4609,48€ = kokonaishinta 22167,88€ + tk 600€